Sitemiz
IP: 54.166.207.223
DİSLEKSİ FARKINDALIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ
DİSLEKSİ DERNEĞİ SIDIKA ÇALIŞKAN ORTAOKULU ZİYARETİ 08.11.2017

Disleksi Derneği olarak toplumumuzda disleksinin tanınırlığının artması, disleksili öğrencilere gerekli eğitsel desteklerin sağlanması amacıyla çalışmalarımızı yürütmeye devam etmekteyiz.

Disleksi Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Müdürlüğü ve Rehberlik Servisini ziyaret ettik. Okulda tam zamanlı kaynaştırma eğitimi almakta olan 6 disleksili öğrenci olduğunu öğrendik. Disleksi Derneği olarak okulun öğretmenlerine "Disleksili öğrencilerin özellikleri ve okulda uygulanan destek eğitimde dikkat edilmesi gereken noktalar" başlıklı seminer verebileceğimizi rehberlik servisi ve okul müdürlüğüne bildirdik.  Gerekli planlamanın yapılarak yakın bir zamanda seminer çalışması yapmak üzere sözleştik.

Nazik misafirperverlikleri için Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Müdürlüğü ve Rehberlik Servisine teşekkür ederiz.