Sitemiz
Toplam: 253025
IP: 54.166.207.223
DİSLEKSİLİ GENÇLER İÇİN LİSEDE KAYNAŞTIRMA UYGULAMALARI
Disleksi Derneği disleksili gençlerin öğretmenlerine kaynaştırma uygulamalarını anlatıyor!

Derneğimiz eğitim birimi tarafından "Disleksili Gençler İçin Lisede Kaynaştırma Uygulamaları" adlı seminer çalışması hazırlandı.

Seminer çalışması disleksili öğrencisi bulunan liselerde yapılmak üzere planlanmıştır. Disleksili gençlerin derslerine giren branş öğretmenlerinin, bireysel destek eğitim veren öğretmenlerinin, okul yöneticilerinin ve rehberlik servisinin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Seminer çalışmasının içeriğinde; ergenlik dönemindeki disleksili gençlerin özellikleri, okullarında yapılan kaynaştırma uygulamalarında dikkat edilmesi önerilen noktalar, disleksili öğrencilere derslerin nasıl anlatılacağı, sınavlara nasıl hazırlanacakları ve sınav uygulamaları konuları yer almaktadır.

Disleksili Gençler İçin Lisede Kaynaştırma Uygulamaları seminer çalışmaları ilk kez 15.11.2017 tarihinde Denizli Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi'nde başlatılmıştır.